Com puc visitar l’Anís del Mono?

Hi ha diverses opcions per visitar la fàbrica de l’Anís del Mono.

A nivell individual, oferim visita guiada cada tercer diumenge de mes (a excepció dels mesos de juliol i agost i, en casos excepcionals, Setmana Santa). Consulteu la nostra programació per veure les dates concretes. Les entrades per a aquesta activitat es posen a la venda a partir de l’endemà de la visita del mes en curs.

No es fan reserves per telèfon. En cas d’estar interessats podeu passar a comprar les vostres entrades al Museu, sempre que n’hi hagi de disponibles, ja que el número de participants en aquesta activitat és limitat. Si no podeu desplaçar-vos a Badalona, podeu trucar al telèfon 933 841 750 per comprovar si hi ha disponibilitat de places i, en cas afirmatiu, us explicarem els passos a seguir per adquirir les entrades.

El preu de les entrades és de 6 € i és gratuïta per menors de 10 anys. La visita té una durada aproximada d’1:30 h.

LES PLACES SÓN LIMITADES.

És obligatori donar les dades personals i el número de DNI en el moment d’adquirir l’entrada. El dia de la visita és imprescindible mostrar l’entrada o el correu electrònic de confirmació on consta el pagament i l’admissió a la visita.

Si voleu fer la visita a la fàbrica en grup, es pot fer tots els dies feiners, matí o tarda, però en cap de setmana, únicament el tercer diumenge de mes. Per fer la reserva per a la visita en grup cal que truqueu al servei de visites guiades: 93 384. 17.50 o 93 464 49 11 (Esther Espejo).

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *