Arxiu

El Museu conserva i gestiona diversos arxius de notable importància, com són l’Arxiu Històric de la Ciutat de Badalona (AHBDN), l’Arxiu d’Imatges, que reuneix prop d’un milió de fotografies, o l’Arxiu Josep M. Cuyàs i Tolosa, un important fons que va ser recollit per la persona que li ha donat nom, historiador local i primer director del Museu de Badalona.

Aquest patrimoni documental, produït a Badalona, és molt variat quant a procedència, abast cronològic i també pel que fa a suports i formats. En tot cas, és consultable i està a disposició dels investigadors i ciutadans en general.

Serveis

 • Sala de consulta

 • Informació documental i bibliogràfica

 • Informació i assessorament

  Informació i assessorament als investigadors per part del personal tècnic sobre els fons conservats el procés de consulta i recerca de la documentació.

 • Atenció de consultes

  Atenció de consultes bàsiques per telèfon, correu, fax o correu electrònic, que no impliquin la realització de recerques de documentació.

 • Inventaris i catàlegs

  Inventaris i catàlegs consultables a la sala de consulta per a la recerca i la recuperació de la documentació.

 • Reproducció de documents

  Reproducció de documents, excloent-ne aquells que, a criteri de l’arxiver, es puguin malmetre, i aquells en què no ho permetin els drets d’autor, la llei de propietat intel·lectual i altres.

Horari d’atenció al públic

Dimarts i dimecres de 10 a 14 h i dimecres de 17 a 20 h. És aconsellable demanar cita prèvia (933 841 750).

Normativa d’accés

Lliure per a majors de 18 anys i per a alumnes de batxillerat que estiguin fent el treball de recerca. Cal omplir el registre de visites, on han de figurar les dades personals i el tema de recerca.