Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Contubernium Legio VI Victrix

Dissabte 24 d’abril. 12 h

24 abril 2021 - 12:00 a 12:45

Places limitades

Entrades

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Entrades are no longer available

Els exercits romans construïen campaments comparables a les ciutats encara que només fos per passar-hi una nit, els castra. La planificació urbanística d’aquests establiments, que podien arribar a allotjar legions senceres, faria que, sobretot en terres de frontera, alguns campaments acabessin esdevenint ciutats.

Els encarregats de construir-los triaven l’indret perfecte, hi construïen les vies principals i, al centre, hi feien el pretori, nom que tenia, al començament,  la tenda dels generals romans als campaments.

A prop d’aquesta tenda central se situaven les tropes d’elit de l’exèrcit, com la cavalleria.  Mentrestant, la resta de soldats, estaven repartits pel campament organitzats en contubernis. Aquesta era la unitat més petita de l’exèrcit i estava formada per 8 soldats, sota les ordres del seu centurió.

En aquesta demostració coneixerem com es construïen els castra, com era la vida d’un legionari i com es preparaven per entrar en combat.

 

El preu d’aquesta activitat és d’1,10 € i inclou l’entrada al Museu i als espais patrimonials.

Aforament limitat.

Galeria de fotos

Mostra els detalls

Data:
24 abril 2021
Hora:
12:00 a 12:45
Cost:
1.10€
Categoria d'Esdeveniment: