XVI MAGNA CELEBRATIO

Torna el festival romà de Badalona després del parèntesi obligat de l’any passat. Com és habitual, la Magna Celebratio, que en aquesta edició tindrà com a protagonista l’arquitecte i enginyer Marc Vitruvi (segle I aC), concentrarà totes les activitats durant el darrer cap de setmana d’abril.

Acosteu-vos al Museu i deixeu-vos transportar a la Baetulo romana amb les demostracions i recreacions de reconstrucció històrica, conferències i espectacles que us aproximaran a la vida quotidiana dels nostres avantpassats romans.

A més dels actes presencials, alguns dels quals es podran seguir en directe pel nostre canal de Youtube, s’han programat diferents continguts (reconstrucció històrica, arqueologia…) que es difondran durant el festival en el web i en els perfils de les xarxes socials del Museu.

Enguany, amb motiu de la pandèmia i per garantir la seguretat de participants i de públic, caldrà inscriure’s i adquirir les entrades, prèviament, en aquest web. Tan bon punt estigui operativa la reserva en línia, us ho farem saber pels nostres canals habituals!

 

 

MESURES COVID-19:
No es permetrà l’accés al Museu ni als recintes exteriors a les persones que mostrin símptomes compatibles amb la malaltia de la Covid-19.
No es permetrà l’accés als assistents amb una temperatura corporal igual o superior als 37,5 ºC.
És obligatori l’ús de mascareta en tot el recinte.
És obligatori respectar la distància de seguretat.
Totes les activitats es fan amb seient assignat, prèvia compra de l’entrada, amb excepció de l’espai de demostracions de reconstrucció històrica on s’haurà de respectar la distància de seguretat entre els assistents i el grup de reconstrucció històrica.
2 respostes
  • museudebadalona
   museudebadalona says:

   Hola Assumpta. Esperem que aquesta mateixa setmana ja el podrem compartir aquí al web i a les xarxes. Enguany hem trigat una mica a definir un programa adequat a les limitacions derivades de la pandèmia de la COVID-19 però segur que el resultat t’agradarà. Gràcies pel teu interès. Una salutació.

   Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *