Píndoles de Patrimoni contra el COVID19 al Museu de Badalona

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus (DIM), i per commemorar-ho, el Museu de Badalona ha elaborat unes píndoles de patrimoni que anirà compartint al web i als perfils de les xarxes socials durant els propers dies 16, 17 i 18 de maig.

L’excepcionalitat sanitària que vivim ens va fer tancar les portes del Museu. Obrim ara una finestra digital que ens permetrà descobrir, d’una manera propera i directa, algunes de les peces més destacades del Museu, i conèixer tant el valor del fons que conserva com les curiositats i anècdotes que hi estan relacionades.

Aquesta forma diferent d’acostar-nos al patrimoni no podrà substituir mai l’experiència directa de la visita al Museu, però ens permet continuar educant, i convidar a l’escolta i al diàleg. Una interessant recepta mèdica en temps de pandèmia, que de ben segur ens farà feliços per una estona.

Durant aquesta setmana el Museu de Badalona participa també en la MuseumWeek, un esdeveniment global en línia en el qual tenen veu institucions i empreses culturals de tot el món, i que consisteix a compartir cada dia una peça del fons del Museu relacionada amb un determinat tema.

Us esperem a les nostres xarxes!

 

FRAGMENT DE SARCÒFAG DE MARBRE

 

CAP DE DONA VELLA

 

RETRAT DE PAU RODÓN

 

HERMA DEL DÉU BACUS

 

ELS SOCARRATS DE CAN BOFÍ VELL

 

ELS UNGÜENTARIS DE BAETULO

 

L’OSCILLUM DE BADALONA

 

EXPOSICIÓ LA GRAN IL·LUSIÓ. EL CINEMA A BADALONA 1898-1975

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *