Carregant Esdeveniments
Us preguem que en cas de tenir entrades i no poder assistir a l'activitat, ens ho notifiqueu al correu info@museudebadalona.cat o bé per telèfon (933 841 750), per tal que puguin beneficiar-se'n altres persones.

« Tots els esdeveniments

Jornades Europees d’Arqueologia. Visita guiada al Turó d’en Boscà

Dissabte 17 de juny, a les 10:30 h

17 juny 2023 - 10:30 a 12:00

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Entrades

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
JORNADES EUROPEES D'ARQUEOLOGIA - 17 de juny
Visita guiada al poblat iber del Turó d'en Boscà. Us preguem que en cas de tenir entrades i no poder assistir a l'activitat, ens ho notifiqueu al correu info@museudebadalona.cat o bé per telèfon (933 841 750), per tal que puguin beneficiar-se'n altres persones.
0,00
0 disponibles
Complet

Visita guiada al poblat iber del Turó d’en Boscà (Badalona), amb motiu de la celebració de les Jornades Europees d’Arqueologia.

El territori de Badalona va estar poblat pels ibers molt abans de l’arribada dels romans.

L’espai privilegiat on s’ubica aquest poblat del segle IV aC. ens permetrà, a més de gaudir d’unes fantàstiques vistes panoràmiques, introduir-nos en diversos aspectes de la cultura ibera: les necessitats defensives, el sistema constructiu, l’economia, els costums, els rituals, etc.

En el recorregut es veuen la muralla i la torre de defensa, els carrers esglaonats, per salvar el desnivell del terreny, i alguns habitatges, entre els quals destaca una casa excavada a la roca.

Lloc de trobada: davant de la tanca del camí forestal que porta al jaciment.
(Línia B28 d’autobusos urbans. Parada posterior a l’Escola de la Natura. Can Miravitges)

 

Galeria de fotos

Mostra els detalls

Data:
17 juny 2023
Hora:
10:30 a 12:00
Cost:
Gratuït
Categories d'Esdeveniment:
, ,