En accés obert, l’article de l’estudi de la policromia d’una peça de terracota del Museu provinent de l’antic monestir de Sant Jeroni de la Murtra

El núm. 17 de la revista Unicum (publicació de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya) conté un article dedicat a una mènsula tardogòtica que es conserva al Museu de Badalona (inv. MB 156), que va ser restaurada amb motiu de l’exposició que es va presentar l’any 2016 per commemorar els 600 anys de la fundació del monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

L’article Estudi de la policromia d’una mènsula tardogòtica provinent del monestir de Sant Jeroni de la Murtra (Museu de Badalona) és obra de Rosa M. Gasol (doctora en Belles Arts i conservadora-restauradora de pintura de l’Oficina del Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona) i de José Luis Prada Pérez, Marta Badia, Núria Guasch i Manuel Angel Iglesias, tots membres del GRAPAC-CETEC Patrimoni (grup interdisciplinari de la Universitat Autònoma de Barcelona que té per objectiu l’estudi dels béns patrimonials).

Publicat en el número que correspon a l’any 2018, es pot consultar complet al web Revistes catalanes amb accés obert (https://www.raco.cat/index.php/Unicum).

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *