Dissabte 24 d’abril s’inaugura la Casa de l’Heura

El proper dissabte, 24 d’abril a les 12 h, en el marc de la Magna Celebratio, el festival romà de Badalona, tindrà lloc la inauguració de la Casa de l’Heura, el nou espai museïtzat de la ciutat romana de Baetulo.

L’accés a la casa es farà de forma progressiva, en funció de l’ocupació de l’espai. No es fan reserves i l’aforament és limitat.

A partir de la seva obertura, la Casa quedarà oberta el dissabte 24 d’abril fins a les 20 h del vespre i el diumenge es podrà visitar també de 10 a 14 h.

Més enllà del festival, la Casa de l’Heura s’obrirà de forma gratuïta el diumenge 2 de maig, de 10 a 14 h, el dissabte 8 de maig, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i el diumenge 9 de maig, de 10 a 14 h.

Aforament limitat. L’accés a la casa es farà de forma progressiva, en funció de l’ocupació de l’espai. No es fan reserves.

 

 

 

2 respostes
 1. Carme
  Carme says:

  He anat avui a visitar la Casa de l’Heura i ha estat una decepció. No s’ha deixat gaudir del monument i després el visual es molt dolent. Dic visual perqué no es ni audiovisual. No s’ha tret profit de l’espai. El video careix d’explicacions i es presenten les imatges animades de forma poc instructiva.
  No s’ha mostrat el mosaic de l’heura que dona nom a la casa. Ja sabem que es va tapar pero es podría presentar la imatge. El primer video mostra la producció del vi sense cap mena d’explicació.Es mostren les ànfores, els forns de coure-les, etc. Al segon es mostra la casa també sense contextualitzarla en el espai, es mostren unes aus, la pluja…El tercer video es presenta l’alimentació com qui mostra un catàleg d’un supermercat.
  Aquest comentari ho faig amb la intenció de que es millori en la creació. Atentament

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *