Títol exposició: ESTIUS A BADALONA
Durada: des del 14 de juliol (exposició prorrogada)
Lloc: Museu de Badalona

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Diumenges i festius de 10 a 14 h.

AGOST: de dimarts a diumenge de 10 a 14 h

L’estiu és l’època de la calor i el bon temps, dels dies llargs, de fer vida al carrer, de les vacances de petits i grans, de les revetlles, de les festes majors, de jugar o fer esport a l’aire lliure, de sortir d’excursió… I en una ciutat mediterrània com Badalona, és també la millor època per gaudir de la platja i el mar.

Tots aquests aspectes, al costat d’alguns fets històrics especialment rellevants, queden recollits a l’exposició Estius a Badalona, mitjançant un conjunt de fotografies que recorren el període que va des de finals del segle XIX fins a principis del segle XXI. Són de diversos autors i totes formen part de les col·leccions, riquíssimes, del Museu de Badalona.

Les imatges es presenten ordenades segons el calendari de l’estiu a les nostres terres, que comprèn els mesos de juny, juliol, agost i setembre. Dins de cadascun d’aquests períodes, les imatges s’agrupen per àrees temàtiques.

No oblidem que l’estiu és també una bona època per acostar-se al Museu, que manté les portes obertes per seguir compartint amb tothom el patrimoni del nostre passat i, en aquest cas, per mostrar com ha estat, a través del temps, la vida de ciutat en època estiuenca.

Crèdits

PRODUCCIÓ: Museu de Badalona

DIRECCIÓ: Margarida Abras Pou

GUIÓ, DOCUMENTACIÓ I TEXTOS: Margarida Abras i M. Dolors Nieto

DISSENY EXPOSITIU: Francesca García Almagro

TRACTAMENT D’IMATGES I MAQUETACIÓ: Lluís Andú

MUNTATGE: Francisco Ruiz; Antonio Cobarro i David Navarro

DIFUSIÓ: Esther Espejo i Núria Sadurní

ATENCIÓ AL PÚBLIC: Antònia Díaz i Patrícia López

PROCEDÈNCIA DE LES IMATGES: Museu de Badalona. Arxiu d’Imatges; Museu de Badalona. Arxiu Josep M. Cuyàs i Tolosa

AGRAÏMENTS: A totes les persones, entitats i institucions que al llarg dels anys han donat i cedit fotografies, que apareixen citats als textos corresponents.

 

Fotografies de l’exposició