Notícies Març/2018Presentació del llibre de Jordi Albaladejo

La presentació comptarà amb la presència de l’autor, Jordi Albaladejo, i de Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Presentació del nou mosaic del Museu

La xerrada anirà a càrrec de l’arqueòleg Jacinto Sánchez Gildemontes i d’Agustí Gamarra Campuzano, llicenciat en Belles Arts, que explicaran no només el marc històrico-arqueològic de l’edifici al que pertanyia el mosaic sinó també els tractaments i processos de restauració que s’hi ha fet per al seu trasllat i conservació. 

El cap de Bacus s’exposa al Museu

Des del passat divendres, 24 de març, es pot veure exposada a la planta baixa del Museu l’escultura del déu Bacus, déu del vi, de la vinya, del teatre i la rauxa, trobada a les excavacions arqueològiques prèvies a la construcció del lateral de l’autopista C-31.

Amb motiu de la mort d’Agustí Montal

El 1990 Industrial Montalfita, SA va fer donació al Museu de Badalona de l’arxiu de l’empresa, un conjunt de fotografies, trofeus esportius i maquinària, la donació es va completar durant els anys 2000 i 2002. 

Visites comentades a l’excavació arqueològica del lateral de l’autopista C-31

Les persones que vulguin participar d’aquestes visites s’han d’inscriure prèviament al Museu, ja sigui presencialment o per telèfon (933 841 750). Places limitades.