Veniu amb nosaltres a descobrir la Maternitat d'Elna i Cotlliure

Dissabte 16 de juny, us proposem una nova sortida cultural, en aquesta ocasió viatjarem al Rosselló per conèixer la Maternitat d'Elna i Cotlliure.

Visitar la Maternitat d'Elna és descobrir la història d’una dona heroica que salvà d’una mort segura a prop de 600 criatures. El novembre de 1939, la mestra suïssa Elisabeth Eidenbenz va convertir el Castell d’en Bardou en la Maternitat. En aquesta casa centenars de dones embarassades, republicanes o jueves, que malvivien en camps de concentració del sud de França, van trobar un lloc on donar a llum, una llar on viure amb els seus nadons.

Completarem la sortida acostant-nos a Cotlliure, un dels pobles pesquers més bonics i romàntics de la Costa Vermella. La seva llum ha inspirat incomptables obres artístiques i va ser immortalitzada per pintors com Matisse, Picasso o Derain. Una passejada ens portarà des del Château Royal al Moré, un barri singular ple de cases de colors i carrers empedrats. Acabarem la visita a un dels llocs més emblemàtics de la població, la tomba d’Antonio Machado.

Preu: 63,50 € (Amics del Museu: 53 €). Inclou viatge en autocar, dinar, entrades i visites guiades.

Per a més informació: 933 841 750