Tot a punt per a la Nit dels Museus

Aquest dissabte, 20 de maig, arriba una nova edició de la Nit dels Museus, una cita imprescindible per als amants de la cultura i el patrimoni.

En el cas de Badalona, la Nit es converteix en l'excusa perfecta per descobrir o redescobrir els espais conservats de la ciutat romana de Baetulo. Podreu visitar gratuïtament les termes romanes, un dels millors exemples conservats d'època republicana a tota la península Ibèrica, i els carrers i cases del seu entorn, un conjunt que constitueix un dels espais subterranis museïtzats d'època romana més importants d'Europa. Més enllà d'aquest circuit de prop de 3.400 metres quadrats, podreu conèixer també la Casa dels Dofins , el Jardí de Quint Licini i el Conducte d'Aigües, una canalització subterrània que abastia d'aigua neta la ciutat romana i de la qual es recorren prop de 40 metres.

Com a novetat es podrà veure el relleu del Bacus vell descobert recentment i un paviment d'opus scutulatum trobat a la Via Augusta i que s'ha incorporat a l'espai Termes-Decumanus.

A més, tots els que us acosteu al Museu podreu participar en el sorteig d'un viatge a Londres per a dues persones amb dues nits d'Hotel per anar de museus amb la National Art Pass, el carnet que t'obre les portes de més de 240 museus de la Gran Bretanya durant un any!