Botigues d'abans

del 19 de Abril al 09 de Setembre de 2018

Obert de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h. 

L'ésser humà, per cobrir les seves necessitats- fins i tot aquelles que ens podrien semblar supèrflues-, ha recorregut a l'intercanvi de béns i de serveis des de temps immemorials. Serà, però, a partir del segle XIX que, amb la industrialització i el creixement de la vida urbana, proliferaran les botigues i el comerç iniciarà una edat d'or que encara es manté avui en dia.

En aquesta exposició veurem com eren les botigues de Badalona durant el final del segle XIX i bona part del segle XX, quan la relació que s'establia entre venedor i comprador era molt propera, i quan tenia una personalitat molt individualitzada que, en molts casos, s'ha perdut a causa de l'aparició de les grans cadenes comercials.

Les fotografies que s'exposen formen part de l'Arxiu d'Imatges del Museu i, en molts casos, han estat cedides per persones que les han volgut compartir amb nosaltres. Pel que fa als objectes, són també majoritàriament, producte de donacions. Per aquest motiu volem donar les gràcies a totes aquelles persones que, amb la seva generositat, han contribuït a fer possible aquesta exposició i a aproximar-nos a la Badalona d'abans a través del món comercial.

Descarregar el fulletó de l'exposició

Preus

Entrada lliure